fbpx

Termeni și condiții de utilizare

 

Termenii și Condițiile de utilizare stabilesc termenii și condițiile generale de utilizare a site-ului „investim-in-viitor” de către vizitatori sau beneficiari.

Investim-in-viitor.ro (în continuare denumit „Site”, „Platforma”, „investim-in-viitor”), este o platformă online dezvoltată de către Asociatia Investim în Viitor.

Asociația Investim în Viitor este o persoana juridică, ce are sediul in Mun. Iași, Str. Decebal nr. 4, bloc B1, sc. A, apt.7, cam. 9, inregistrată in registrul special 81/A/02.08.2019, având C.U.I. 41683466.

Scopul Site-ului

Investim-in-viitor.ro este o platformă creată în scopul atingerii obiectivelor stabilite de către Asociația Investim în Viitor.

Echipa Investim în Viitor este o comunitate dedicată dezvoltării inteligențelor (moderne), ce identifică nevoile, evaluează și dezvoltă aptitudinile de care oamenii au nevoie pentru a-și atinge obiectivele cu bucuria de a trăi și a face.

Investim în Viitor generează, coordonează, și implementează proiecte și programe de consultanță, consiliere, actitivtăți de tip antrenament, workshop, training, coaching, ș.a.m.d., ce urmăresc restabilirea armoniei și performanței în societate.

Site-ul permite:

  • efectuarea donațiilor/sponsorizărilor exclusiv pentru implementarea / dezvoltarea proiectelor, programelor și soluțiilor inițiate / propuse de către Asociația Investim în Viitor. Donatorul are posibilitatea de a selecta suma pe care doreşte să o doneze. În cazul în care donatorul completează datele sale de contact, va fi introdus în baza de date a susţinătorilor Investim în Viitor şi va fi informat periodic despre proiectele derulate.
  • Efectuarea de plăți în scopul participării la evenimente, programe, antrenamente, workshop-uri, training-uri, coaching-uri, webinarii, sau alte servicii puse la dispoziție de către Asociația Investim în Viitor.

Condiții Generale

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții, și / sau de a adăuga noi termeni și condiții în orice moment, așa te rugăm să îi verifici în mod regulat.

Conţinutul site-ului „investim-in-viitor” este protejat de Legea 8/ 1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe. Conținutul și materialele integrate în acest site sunt proprietatea intelectuală sau cu drept de licență a Asociației Investim în Viitor. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat făra acordul scris al Asociatiei Investim în Viitor.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Investim-in-viitor.ro are obligația de a colecta și administra datele personale pe care ni le furnizați în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate.

Vă rugăm să consultați politica de confidențialitate și de prelucrare a datelor cu caracter personal:  https://investim-in-viitor.ro/index.php/politica-de-confidentialitate/